december 12, 2017

Lifelogging met de Memoto

memoto uitgelicht

De Memoto gaat binnenkort het nieuwste lifelogging device worden. Maar wat betekent dat precies?

Foto’s nemen helpt het onthouden en herdenken van leuke momenten in je leven, maar meestal gebeuren de beste momenten wanneer de camera veilig in je broekzak zit. Memoto is een ‘lifelogging’ device dat foto’s maakt van al jouw favoriete momenten en nog veel meer. Het legt herinneringen en momenten vast terwijl je ze aan het beleven bent.

Het apparaat, wat overigens erg klein is, heeft een 5 megapixel camera en zit om je nek of vastgeklampt aan je kraag of broekzak. Zodra je hem in je broekzak stopt gaat hij automatisch uit. De Memoto neemt twee foto’s per minuut en zet ze vervolgens op de app waar ze gemakkelijk opgeslagen worden en goed te bekijken staan. De vroege gebruikers van Memoto zeggen dat na twee weken gebruik ze nu al anders denken over hun herinneringen, en wat nou echt de mooie momenten van het leven zijn. Zo kan een ritje naar je ouders’ huis misschien een mooiere herinnering om later op terug te kijken zijn dan de dertigste foto van dat concert waar je toen naar toe ging. Of simpelere dingen zoals ontbijt met je vriendin, of je kinderen van school halen. Memoto pakt en slaat alles op, zodat jij je mooiste momenten niet vergeet.

memoto artikell foto

De release date is nog onbekend, maar je kan wel wekelijks een update krijgen van de producenten hoe het met de vooruitgang van de Memoto gaat op de blog van Memoto.

Article Tags

Related Posts